Annuleren en retourneren

Annulering matrashoes, bed textiel, dekbedden en kussens.

Het kan voorkomen dat u zich achteraf toch bedenkt of een aanpassing wilt doen aan uw bestelling. Dat is geen probleem, tot op het moment van verzending is annuleren mogelijk ook het aanpassen van uw bestelling kan. Houdt er dan aub wel rekening mee dat het artikel die u heeft aangepast (in dien niet op voorraad) gemaakt moet worden waar door de levertijden kunnen afwijken. Ook is er een uitzondering op speciaal op maat gemaakte of samengestelde producten.
Uw aankoop bedrag zal binnen 14 werkdagen terug worden gestort op uw rekening via de weg hoe u betaald heeft.

Retourneren matrashoes

Het retourneren van matrashoezen kan alleen wanneer deze onbeschadigd zijn en i.v.m. hygiënische wetgeving ongebruikt en onbeslapen is.
Ook neemt Matrashoeskopen.nl geen speciaal voor u geproduceerde matrashoezen terug.

Retourneren bed textiel, dekbedden en kussens

U kunt uw aankoop ten allertijden retourneren mits deze in de ongeopende originele fabrieksverpakking zit i.v.m. hygiënische wetgeving ongebruikt en onbeslapen is. Na ontvangst zal het artikel gecontroleerd worden, wanneer dit allemaal zoals boven genoemd voldoet ontvangt u binnen 14 werkdagen uw aankoop bedrag excl. verzendkosten terug op uw rekening op de manier hoe u de betaling heeft gedaan.

Uitzondering op retourneren

U kunt ten allen tijden het product retourneren. Matrashoeskopen.nl kan in de volgende gevallen het aankoop bedrag niet volledig crediteren.

  • Artikelen die geopend, gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.
  • Artikelen die langer dan 14 dagen in uw bezit zijn en dan pas worden teruggestuurd.
  • Artikelen waarvan de verpakking beschadigd is of ontbreekt. Om het artikel te bekijken/beoordelen is het openen van de verpakking niet nodig.

Wanneer u het materiaal wilt zien en voelen adviseren wij de verpakking bij de plakstrip netjes te openen zodat u via die opening het materiaal kunt voelen.
Elk artikel die wij retour ontvangen word digitaal geregistreerd doormiddel van een foto.
Wanneer wij er achter komen dat het artikel toch uit de verpakking is gehaald, getest, of zelfs gebruikt? Dan kijken wij naar de staat van het product, aan de hand daar van bepalen wij de waardevermindering.